26 Ocak 2010

Bu sabah bir tesadüf önümde duran gazeteye bir göz attım. Hemen birinci sayfada "CHP hükümeti bir sivil diktatörlüktü." manşetli bir kısım dikkatimi çekti. AKP'nin iddiası. Düşündüm sonra, yahu 8 sene önceki hükümete bok atıyorlar. Hâlâ o kadar ilgilenilmesi gereken konu varken muhalefetle karşılıklı çocuk kavgaları ediyorlar.

Öyle bir şey işte. Ondan başka 43 gündür tekel işçilerinin grev yaptığını öğrendim. Başka da bir şey kalmamış aklımda. Ben zaten ülke içi olaylara karşı ilgisiz birisiydim, bir de şu amelyatlar sonrası iyice kendime dönünce kapı dışındaki her şeyden bihaber hale geldim. Pişman mıyım? Eh, belki biraz başka şeylerle ilgilenmekte fayda olabilir... Gerçi yine de siyaseti takip etmem. Siyasetten hiç hazzetmiyorum.

-----------------------------

Heh, üç gündür dondurma yiyorum akşamları. Pek keyifli... Karadut ve ceviz favorimdir.

Terstepkiye birkaç soru atıp cevap yazdım. Uzun süredir bakmadığımı fark ettim. Bilmiyorum, orasının bir şekilde merakımı cezbetmesi gerek. Belki birkaç iyi soru? Ama bu benim elimde olan bir şey değil sonuçta.

Ne hoş olurdu biliyor musun? Dans etmek. Öte yandan unutmuş olmam çok muhtemeldir.

Bu arada belirmem gerek, bundan böyle hikaye kitaplarına başlamadan evvel bir daha düşüneceğim. Bir hikayeyi bitirdikten sonra ötekine başlayana kadar günler, belki bir iki hafta geçiriyorum. Bir kere rafa koyduğumda da bir daha ellemeyeceğimi bildiğimden başladığım kitabı bitirmeden rafa kaldırmak istemiyorum. Öyle öyle aynı kitapla aylar geçiriyorum bazen. Çok yazık.

El masajı kadar harika pek az şey var... Ellerimin efendisi olan benim de efendimdir! (Büyük konuştum, biliyorum.)

Eheh, şu fotoya bakınız. Aslında bunu Ilgın'a göstermek için saklıyordum. Sonra dedim neden blogda paylaşmıyorsun. Stumble Upon ile rastgele dolaşırken rast geldim. Harika bir benzerlik değil mi? Bir de afişteki dedeye benzer birini bulabilselermiş tam olurmuş.

Bu arada Up filmi izlenesiydi. İzlemeyenlere tavsiye ederim. Özellikle filmin başlangıcı harika.

----------------------------

Birkaç tahtamı daha yitirmek üzereyim sanırım...

Hmm, klavyedeki shift tuşuna (şu en soldaki, üstünde yukarı ok resmi olan tuş) ard arda hızlı hızlı bastığında windows sana yapışkan tuşları aktifleştirmek isteyip istemediğini soruyor. Bunu soran Windows 7 ve hatırladığım kadarıyla bu benim kullandığım her Windows'da vardı. Şimdi soruyorum. BU ÖZELLİĞİ KULLANAN VAR MI?! Çok mu popüler bu özellik ki bunca senedir varlığını sürdürüp benim seğirip duran sol serçe parmağım tarafından harekete geçirilip duruyor? Bıktım aynı soruya hayır cevabı vermekten.

Ayrıca Microsoft Office programlarına kılım, hazır başlamışken belirteyim dedim.

------------------------------------------------

Yeter bu kadar.

HADEN.

1 yorum:

ILGIN dedi ki...

çok tepkili bi kayıt olmuş